Catamaran zeilen in Frankrijk

Ga een onvergetelijke tijd tegemoet en trek het water op met een van onze zeilreizen. De vrijheid op het water in combinatie met heerlijke weersomstandigheden bieden de mogelijkheid om lekker te ontspannen en tot rust te komen. De cursussen zijn zeer toegankelijk voor elk niveau, waarbij beginners de basismanoeuvres van het zeilen gaan leren, en ervaren zeilers onder andere het gebruik van de trapeze, spinnaker en hoe je moet navigeren. Een spinnaker is ideaal ook bij een zwakkere wind.

Zeilen met een catamaran is spectaculair door de hoge snelheid die je er mee kunt halen. Met een trapeze en harnas haak je in aan de mast, zodat je de boot extra scherp kunt varen.

Met een catamaran kun je onder de juiste omstandigheden lange afstanden afleggen, waardoor het mogelijk is om eilanden en stranden te bereiken die normaal niet gemakkelijk toegankelijk zijn. Met de reizen van Ucpa ontdek je de mooiste plekjes van Frankrijk op het water.

Onze zeilvakanties!


catamaran zeilen Bombannes Frankrijk
Populair!

7 daagse catamaran zeil vakantie in Bombannes - 23 uur les

Catamaran Zeilen is de snelste en meest opwindende vorm van varen met kleine boten. Het meer in Bombannes (het grootste
STO-Garant
18 t/m 40 jaar

7 daagse catamaran zeil vakantie in Hyères - 23 uur les

Catamaran zeilen of ‘Cat Sailing’ is de snelste en meest opwindende vorm van zeilen op een kleine boot. Met een
STO-Garant
18 t/m 55 jaar

Bombannes

Bombannes zeilen UCPA sportvakanties

Bombannes ligt aan de Atlantische kust en beschikt over kilometerslange zandstranden met een groot scala aan watersporten zoals windsurfen, catamaran zeilen en golfsurfen. De accommodatie ligt op 6 km van Bordeaux en slechts 12 km ten noorden van Lacanau, naast het grootste meer van Frankrijk, Lac de Carcans. De regio van Bombannes staat bekend om zijn kastelen, de lekkere wijnen en is de ideale locatie voor allerlei soorten watersportactiviteiten.  

Hyères

Hyeres zeilen UCPA sportvakanties

In het zuiden van Frankrijk, tussen Marseille en Nice in, ligt de populaire vakantiebestemming Hyères. Het klimaat is er het gehele jaar door erg aangenaam, waardoor het de ideale bestemming is voor watersporters. Typerend voor Hyères zijn de Provençaalse heuvels en het lekkere lokale eten zoals de zongerijpte groenten, verse vis en de roséwijn waar deze regio bekend om staat. Hyères is een prachtige stad met kenmerken uit de middeleeuwse tijd.

Leer zeilen met UCPA


Met meer dan 23.000 unieke leerlingen per jaar is UCPA de grootste zeilschool ter wereld. Met erkende en professionele instructeurs leer je hoe je zelfstandig aan de slag kan gaan op het water. UCPA ontwikkelt de cursussen op basis van nieuwe concepten en leermethoden, zodat de kwaliteit van de cursus gewaarborgd blijft. Veiligheid en effectiviteit zijn kernwaarden die bij de cursussen garant staan.

De cursussen zijn zeer toegankelijk voor elk niveau. Beginners zullen de basisbeginselen van het zeilen leren en de wat meer gevorderden gaan aan de slag met hun technieken tijdens het varen.