Advies op maat

Groepsreizen vanaf 10 personen

Meer dan 50 jaar ervaring 

Volledig geregeld

Advies op maat

Groepsreizen vanaf 10 personen

Meer dan 50 jaar ervaring 

Volledig geregeld

Wintersport schoolreis met UCPA

Jaarlijks organiseren vele middelbare scholen uit verschillende Europese landen een wintersportreis bij UCPA. Dat is niet voor niets,  het unieke UCPA all-in concept is ideaal voor scholen en is bovendien bijzonder scherp geprijsd!

UCPA is van oudsher een Franse Non-profit organisatie met als doel zoveel mogelijk jeugd kennis te laten maken met buitensporten. Dus ook wintersport in de Franse Alpen!

Een UCPA groepsreis is goed georganiseerd. In alle Franse top gebieden heeft UCPA eigen jeugdherbergen met restaurant, bar en entertainment zalen. De UCPA skischool verzorgd de inbegrepen skilessen. Bovendien zijn alle reizen volpension met uitstekend en gezond eten.

Boek een groepsreis met UCPA en richt je dit jaar echt op je leerlingen en het samen zijn. Het is al mogelijk om deel te nemen vanaf 10 leerlingen!

Ons team van enthousiaste wintersporters staat voor je klaar. Neem contact met ons op via groepen@ucpa.nl of bel 085 – 06 05 434.

Hierdoor kiezen groepen voor UCPA!

Scherpe prijs

We zijn een non-profit organisatie waardoor we de prijzen erg scherp kunnen houden. Dankzij het all-in concept waarbij de accommodatie, eten, materiaal huur, lift pas en lessen zijn inbegrepen weet je meteen waar je financieel aan toe bent. De enige extra kosten zijn de biertjes op zijn tijd.

Les programma op eigen niveau

Je krijgt van ons groepslessen met gekwalificeerde instructeur op ieder niveau van beginner tot expert. In het geval van wintersport loopt het niveau zelfs op tot off-piste instructie. Iedereen wordt bij aanvang ingedeeld in een groep op je eigen niveau om zo maximaal te kunnen leren gedurende een week.

Kwaliteit

De accommodaties zijn schoon, comfortabel, warm en met voldoende opbergruimte. Het eten wordt ter plekke bereid door Franse koks en is buitengewoon goed met een ruime keuze aan gerechten waarvan onbeperkt gegeten mag worden. De instructie is in handen van gekwalificeerde Franse instructeurs die beschouwd worden als de beste ter wereld. Ook de materiaal huur gebeurd binnenshuis waarbij alleen top materialen gebruikt worden die bovendien ieder jaar voor 50% worden vernieuwd.

Goed geregeld

Een groepsreis via UCPA is een van de meest eenvoudige manieren om een groepsreis goed te organiseren. Accommodatie, maaltijden, materiaalhuur, liftpassen en instructie lessen, het is allemaal geregeld! Onze gebouwen zijn bovendien voorzien van vrij te gebruiken collegezalen en een bar met grote gemeenschappelijke ruimtes waarin ook een eigen programma georganiseerd kan worden. Ook het vervoer naar de bestemming is eenvoudig geregeld dankzij onze samenwerking met Winterliner.

Veelgestelde vragen voor groepen

Zijn er nog onduidelijkheden of heb je nog meer vragen, dan kan je ook op  de veelgestelde vragen pagina voor groepen terecht.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw groep?

Vraag vrijblijvend een offerte aan