Trekking in Frankrijk


Wordt één met de natuur, laat je hart sneller kloppen en ontdek de prachtige natuur van Frankrijk. De trekking reizen van UCPA brengen je naar de meest prachtige en adembenemende locaties van Frankrijk.

Je trekt meerdere dagen de ongerepte natuur in waarbij je langs rivieren en door bergachtige gebieden loopt. Bij onze trekking reizen loop je per dag van punt A naar punt B. Je draagt een daypack waarin alle benodigdheden voor de dag zitten. Tijdens de tochten zul je op verschillende locaties overnachten om bij je eindbestemming te komen. De tochten zijn zeer uitdagend waarbij je verschillende natuurgebieden gaat ontdekken.

Onze trekkingvakanties!


7 daagse trekkingvakantie in Argentière - de 5 bergtoppen route - 23 uur les

Uitgerust met een goed paar schoenen, wandel je in je eigen tempo over de mooiste paden van het Mont-Blanc-gebergte. Tussen
STO-Garant
18 t/m 40 jaar

7 daagse yoga, trekking en ontspanning vakantie in Argentière - 23 uur les

Geniet tijdens deze yoga, trekking en ontspanning vakantie in Argentière van een heerlijke combinatie van yoga en wandelsessies op de
STO-Garant
26 t/m 40 jaar

7 daagse beginner trekking vakantie Mont Blanc in Argentière - 23 uur les

Uitgerust met een goed paar schoenen, wandel je in je eigen tempo over de mooiste paden van het Mont-Blanc gebied.
STO-Garant
26 t/m 40 jaar

Trekking vakantie Mont Blanc in Argentière - 7 dagen

Ontdek de mooiste wandelpaden in de Chamonix regio en geniet van de dramatische uitzichten op de Mont Blanc. Ga een
STO-Garant
18 t/m 40 jaar

Trekking vakantie in Verdon - de mooiste routes van Verdon

Een van de mooiste plekken ter wereld, de Gorges du Verdon, staat bekend als de Grand Canyon van Europa en
STO-Garant
18 t/m 40 jaar

Argentière

Trekking Argentière UCPA sportvakanties

Argentière ligt in de vallei van Chamonix en geeft gemakkelijke toegang tot prachtige routes met uitzicht op de Mont Blanc. Deze indrukwekkende berg heeft bijzonder mooie routes en staat bekend om zijn eeuwige witte toppen. De beste tijd om deze hike te maken is in de zomermaanden. Tijdens je tocht ontdek je prachtige natuurgebieden en overnacht je onder andere in knusse berghutjes.

Verdon

Trekking Verdon UCPA sportvakanties

Gelegen aan de Mediterraanse kust, tussen Nice en Marseille in, ligt de grootste kloof van Europa ‘Gorges Du Verdon’. Volgens velen is dit het mooiste wandelgebied van Frankrijk. Het ruige gebied biedt een uitdaging voor iedereen, waarbij je niet alleen fysiek maar ook metaal getest word. Tijdens deze trip ontdek je de bijzondere schoonheden van Verdon waaronder de Sentier Martel, vernoemd naar de speleoloog die de Gorges als eerste volledig afzakte.

Ga op trekkingvakantie met UCPA


Of je nu al zeer ervaren bent of juist de basisbeginselen van trekking wil leren, de trips van UCPA sluiten aan bij elk typen sporter. Ucpa biedt verschillende cursussen aan op meerdere locaties.

Een van de leukste aspecten bij de vakanties van Ucpa is het sociale aspect. In groepen van 10-15 personen ga je verschillende routes te voet afleggen. Als vreemden neem je deel aan de reis, als nieuwe vrienden neem je afscheid.

Elke ochtend vind er een briefing plaats over de route die je zal gaan belopen. De routes variëren van verschillende terreinen en loopafstanden. Het kan voorkomen dat je tijdens een tocht overnacht op een tussen locatie om vervolgens bij je eindbestemming te komen. Je instructeur begeleid je de hele week door de verschillende wonderen die de natuur te bieden heeft.

Een trekkingvakantie is een eenvoudige sportieve bezigheid en zit vol bijzondere ontdekkingen. Daarnaast is het wetenschappelijk bewezen dat wandelen goed is voor je lichaam en geest.