Trailrunning in Frankrijk


Door de natuur, over smalle paadjes rennen en natuurlijke hindernissen overbruggen. Dat is trailrunning! Steeds meer hardlopers zoeken een nieuwe uitdaging buiten het rennen op asfalt. Trailrunning biedt een unieke beleving in de natuur, waar je enerzijds aan het sporten bent en tegelijkertijd geniet van de prachtige omgeving om je heen. Ben jij een fanatieke hardloper die houdt van mooie uitzichten? Dan sluiten de trailrunning cursussen van Ucpa perfect bij jou aan!

De activiteiten vinden plaats op gevarieerde terreinen, waarbij je de meest adembenemende omgevingen gaat ontdekken. Natuurbeleving en genieten van de omgeving staan centraal bij alle reizen. Onder toezicht van een gekwalificeerde begeleider ga jij je grenzen verleggen in een prachtig landschap.

Onze trailrunning vakanties!


Trailrun vakantie voor gevorderden in Argentière - 7 dagen

Deze cursus is speciaal voor lopers die hun techniek willen perfectioneren, hun houding willen verbeteren en in kracht willen toenemen,
STO-Garant
18 t/m 40 jaar

Argentière

Argentière is een klein en sportief dorpje 10 km ten noorden van Chamonix, gelegen op 1200 meter hoogte in Haute Savoie. Het plaatsje Argentière ligt midden in de vallei van Chamonix. Het Mont Blancmassief (het gebergte in de vallei) loopt op de grens van Italië en Frankrijk en bevindt zich gedeeltelijk in Zwitserland. Deze indrukwekkende berg heeft een verscheidenheid aan bijzonder mooie routes voor trailrunning. Trailrunning is vandaag de dag een erg populaire en snelgroeiende sport. Je gaat zo licht mogelijk de heuvels in om vervolgens verschillende trails en de schoonheden van de vallei van Chamonix te ontdekken.

Trailrunning Argentière UCPA sportvakanties

Leer trailrunning met UCPA


Of je nu al zeer ervaren bent of juist de basisbeginselen van trailrunning wil leren, de trips van UCPA sluiten aan bij elk typen sporter. Ucpa biedt verschillende cursussen aan op meerdere locaties.

Elke ochtend vind er een briefing plaats over de route die je zal gaan belopen. In kleine groepjes trek je de natuur in en ga je het plezier in het hardlopen beleven. Je neemt een kleine rugzak mee waarin de benodigde spullen voor de dag zitten. Dagelijks begin je de dag met een warming-up, waarna je meteen de eerst route gaat afleggen. De verschillende sessies zijn inclusief technisch advies, workshops en e-learning. Na een dag flinke sporten eindig je met een ontspanningssessie.