Tennis in Frankrijk


Een tennisvakantie is een ideale vakantie met een combinatie van sport en ontspanning. Lekker buiten in de zon bezig zijn, de omgeving verkennen en ’s avonds genieten in lokale en authentieke barretjes, zo kun je onze tennisvakanties samenvatten. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom en krijgen les op hun eigen niveau. 

De tennisbanen van Ucpa zijn in topconditie en bieden in combinatie met gekwalificeerde instructeurs de mogelijkheid om je vaardigheden naar een hoger niveau te brengen. Het heerlijke weer, de omgeving inclusief de zee en een gezellig team zorgen ervoor dat je een fantastische vakantie tegemoet gaat.

Onze tennisvakanties!


7 daagse tennis vakantie in Lacanau - 23 uur les

Deze 7 daagse tennis vakantie is erop gericht om je techniek te verbeteren. De ochtend sessies zijn gericht op het
STO-Garant
18 t/m 40 jaar
7 daagse tennis en surfvakantie Lacanau Frankrijk
Populair!

7 daagse tennis & surf vakantie in Lacanau - 23 uur les

Verbeter je tennisvaardigheden en ontdek het surfen aan de Atlantische kust in Frankrijk. Er zijn leraren aanwezig voor ieder niveau,
STO-Garant
18 t/m 40 jaar

Lacanau

Tussen de prachtige kuststrook en de kastelen en wijngaarden van Bordeaux ligt het plaatsje Lacanau. De tennisbanen liggen in de dennenbossen van Lacanau waar je heerlijk tennist in de zon. Met kilometers lange zandstranden, dennenbossen en meren is er genoeg te ontdekken in deze omgeving. De kustplaats staat ook bekend om haar jaarlijkse internationale surfwedstrijden. De Atlantische Oceaan geeft de mogelijkheid om na het tennissen heerlijk te kunnen ontspannen bij de zee en ligt op loopafstand van Ucpa af. Of het nu de eerste keer is dat je gaat tennissen of dat je je skills wilt perfectioneren, Lacanau is een locatie geschikt voor alle niveaus.

Tennis Lacanau UCPA sportvakanties

Leer tennis met UCPA


Of je nu al zeer ervaren bent of juist de basisbeginselen van tennis wil leren, de reizen van Ucpa sluiten aan bij elk typen sporter.

Tijdens je vakantie zit al het materiaal van de sport inbegrepen. Als beginner zul je gebruik maken van zachte ballen, zodat je sneller de techniek onder de knie krijgt. De ervaren tennissers krijgen ondersteuning bij het leren van geavanceerde technieken.

De tennisbanen liggen buiten waarvan sommige overdekt zijn, zodat er ook bij slecht weer getennist kan worden. De verschillende velden bestaan uit harde en zachte ondergronden gemaakt van onder andere kunstgras en beton.

Een dag zal bestaan uit 1 of 2 tennissessies waarbij je les krijgt op niveau. Tijdens de overige uren ben je vrij om gebruik te maken van de tennisbanen waarbij je kan deelnemen aan toernooitjes die worden georganiseerd.

Dagelijks begin je de dag met een warming-up, waarna meteen de eerste trainingssessie van de dag gepland staat. De verschillende sessies zijn inclusief technisch advies, workshops en e-learning. Door middel van camera’s en tablets wordt gevisualiseerd hoe jij je spelbeheersing kunt perfectioneren. Daarnaast beschikken een aantal tennisbanen over een radarsysteem waarbij de snelheid van een service gemeten kan worden. Een full time tenniscursus bestaat uit 2 sessies van 1,5 tot 2 uur per dag. Een half time tenniscursus bestaat uit 1 sessie van 1,5 tot 2 uur per dag.

Een van de leukste aspecten bij de vakanties van Ucpa is het sociale aspect. In groepen van 8-12 personen ga je de sport beoefenen en je vaardigheden ontwikkelen. Als vreemden neem je deel aan de reis, als nieuwe vrienden neem je afscheid.