UCPA


UCPA (Union des Centres Sportifs de Plein Air) is met ruim 250.000 jaarlijkse klanten een van de grootste reisorganisatie in Frankrijk voor avontuurlijke vakanties. De organisatie is van oorsprong een Franse non-profit overheidsinstelling met als doel om jongeren tegen een betaalbare prijs een sportieve vakantie te laten beleven en dat zie je nog steeds in de bijzonder scherpe prijzen!

UCPA vakanties volgen een uniek concept waarbij accommodatie, maaltijden, materiaalhuur en instructie om de sport te beoefenen allemaal is inbegrepen. Goed geregeld op vakantie want UCPA doet alles in eigen beheer zodat jij kan genieten van de tofste sporten uiteenlopen van surfen tot mountaineering en natuurlijk wintersport in de Franse Alpen!

Wintersport reizen

ucpa wintersport

Zomersport reizen

Trailrunning

UCPA in Nederland & België

UCPA is actief in meerdere Europese landen waardoor er veel internationale gasten verwelkomt worden. In Nederland en België zijn wij (Packed Action Travel B.V.) met de website ucpa.nl de officiële partner van UCPA. Zo krijg je Nederlandse ondersteuning bij het boeken van alle UCPA reizen! We zijn aangesloten bij VVKR en STO reisgarantie.

Waarom UCPA?

Jaarlijks ruim 250.000 klanten!

All-in concept voor scherpe prijzen

Geschikt voor groepen tot wel 400 personen

Aangesloten bij VVKR en STO Garant

Vragen?

Bel 0031(0)85 0605 434

Mail: info@ucpa.nl

Bekijk ook de veelgestelde vragen