Multisport


Wanneer je niet voor één type sportactiviteit kunt kiezen, dan sluiten de multisport reizen van Ucpa perfect bij jou aan! Een hele week lang ervaar je meerdere sporten en activiteiten in de mooiste natuurgebieden.

Multisport is een gevarieerde en leuke reis en staat in het teken van het ontdekken van nieuwe sporten. Afhankelijk van de bestemming worden er verschillende sporten en activiteiten gecombineerd tijdens een vakantie. Op kustbestemmingen worden veelal watersporten gecombineerd zoals surfen, kajakken en zeilen. In bergachtige gebieden worden activiteiten zoals wandelen, fietsen, canyoning en raften gecombineerd. Een multisport vakantie is perfect voor diegene die meerdere spannende activiteiten in een week willen uitproberen.

Ons multisport aanbod!


7 daagse multisport vakantie in Bombannes - Watersporten - 23 uur les

Hou je van zeilen en watersporten dan is dit verblijf perfect voor jou. Het is een verblijf van 7 dagen
STO-Garant
18 t/m 40 jaar

Surf & sportvakantie in Peniche - 8 dagen

Peniche wordt ook wel de surf capital of Europe genoemd. En dat is niet zonder reden. Door de perfecte ligging
STO-Garant
18 t/m 55 jaar

7 daagse surf & watersport vakantie in Lacanau - 12 uur les

De surf & watersport vakantie Lacanau is een combinatie van  een sportieve en ontspannende vakantie waarbij je kennis maakt met
STO-Garant
18 t/m 40 jaar

Avontuurlijke vakantie multisport in Argentière - 7 dagen

De multisport week omvat diverse sporten zoals, klimmen, mountainbiken, raften, hiken en je spendeert zelfs een nacht onder de sterren.
STO-Garant
18 t/m 40 jaar

7 daagse multisport vakantie in Bombannes - 23 uur les

Een multisport vakantieweek is ideaal om een verscheidenheid aan activiteiten te ontdekken. De vakantie bestaat uit 9 sessies van verschillende
STO-Garant
18 t/m 40 jaar

Golf- en surfvakantie combi in Port d'Albret - 7 dagen

Deze vakantie is een ideale combinatie tussen het golfen en surfen in een fantastische locatie, Port d'Albret, aan de Atlantische
STO-Garant
18 t/m 40 jaar
7 daagse tennis en surfvakantie Lacanau Frankrijk
Populair!

7 daagse tennis & surf vakantie in Lacanau - 23 uur les

Verbeter je tennisvaardigheden en ontdek het surfen aan de Atlantische kust in Frankrijk. Er zijn leraren aanwezig voor ieder niveau,
STO-Garant
18 t/m 40 jaar

Argentière 

Trekking Argentière UCPA sportvakanties

Argentière is een klein en sportief dorpje 10 km ten noorden van Chamonix, gelegen op 1200 meter hoogte in Haute Savoie. Het plaatsje Argentière ligt midden in de vallei van Chamonix. Het Mont Blancmassief (het gebergte in de vallei) loopt op de grens van Italië en Frankrijk en bevindt zich gedeeltelijk in Zwitserland. Deze indrukwekkende omgeving heeft een verscheidenheid aan sporten en activiteiten zoals mountainbiken, klimmen, raften en wandelen.

Port d’Albret

Golf Port d'Albret UCPA sportvakanties

Port d’Albret ligt in het zuiden van de regio Les Landes en is omringd door een prachtig bosgebied. Het dorpje is uitermate geschikt voor een combinatie tussen sport en ontspannen door de rustgevende ligging. Port d’Albret ligt tussen de oceaan en een meer in waardoor er verschillende (water)activiteiten mogelijk zijn. Sporten als surfen en golfen zijn erg populair in deze regio. 

Lacanau

Lacanau strand Ucpa Sportvakanties

Tussen de prachtige kuststrook en de kastelen en wijngaarden van Bordeaux ligt het plaatsje Lacanau. De tennisbanen liggen gelegen in de dennenbossen van Lacanau waar je heerlijk kunt tennissen in de zon. Met kilometers lange zandstranden, dennenbossen en meren is er genoeg te ontdekken in deze omgeving. De zandstranden staan overigens bekend  doordat er jaarlijks internationale surfwedstrijden worden gehouden.

Een multisport vakantie bij UCPA


Afhankelijk van de bestemming ontdek je verschillende sporten tijdens een vakantie. Bij een combinatie van zwaardere sporten, zoals bijvoorbeeld surfen, wordt meestal één activiteit per dag uitgevoerd. Wanneer een sportcombinatie wat eenvoudiger is zullen er twee activiteiten per dag plaatsvinden. Een combinatie van klimmen in de ochtend en fietsen in de middag is een voorbeeld van een eenvoudige combinatie.

Het voordeel van een multisportvakantie is dat je in één week tijd meerdere verschillende sporten en activiteiten kunt ervaren. Elke activiteit staat onder leiding van een professionele instructeur die je zal voorzien van kwalitatieve workshops om vorderingen te maken in de desbetreffende activiteit. Een multisport vakantie is een leuke gevarieerde reis, waarbij elke dag in teken staat van een nieuwe activiteit.