Advies op maat

Groepsreizen vanaf 10 personen

Meer dan 50 jaar ervaring 

Volledig geregeld

Advies op maat

Groepsreizen vanaf 10 personen

Meer dan 50 jaar ervaring 

Volledig geregeld

Groepsreizen met UCPA – zomer & winter reizen

We hebben al meer dan 50 jaar ervaring met groepsreizen voor winter en zomer in Frankrijk. Een groepsreis met ons begint vanaf 10 personen en we kunnen groepen aan tot wel 500 personen. Gedurende een week is alles perfect geregeld van accommodatie, materialen, lessen op eigen niveau tot aan drie uitgebreide buffet maaltijden per dag. Bij de wintersport is ook nog eens de skipas inbegrepen.

UCPA is een grote non-profit organisatie met als doel om buitensporten toegankelijk te maken voor jongeren. Inmiddels gaan jaarlijks ruim 250.000 reizigers op vakantie via UCPA. Een groot gedeelte van dit aantal komt bij ons via een groepsreis georganiseerd door scholen, universiteiten, bedrijven en verenigingen die jaarlijks terugkeren!

Wij organiseren groepsreizen voor:

Studenten

Groepsreizen

Bedrijven

Vrienden

Scholen

Scholen UCPA

Families

UCPA Corse Familles

Waarom een groepsreis organiseren via UCPA?

Scherpe prijs

UCPA is een non-profit organisatie waardoor de prijzen erg scherp zijn. Om de kosten te drukken zijn sommige zaken net wat anders dan je wellicht gewend bent. Zo wordt verwacht dat je zelf het bed opmaakt en de eettafel netjes achterlaat. Dankzij het all-in concept waarbij de accommodatie, eten, materiaal huur, lift pas en lessen zijn inbegrepen weet je meteen waar je financieel aan toe bent. De enige extra kosten zijn de biertjes op zijn tijd.

Les programma op eigen niveau

Je krijgt van ons groepslessen met gekwalificeerde instructeur op ieder niveau van beginner tot expert. In het geval van wintersport loopt het niveau zelfs op tot off-piste instructie. Iedereen wordt bij aanvang ingedeeld in een groep op je eigen niveau om zo maximaal te kunnen leren gedurende een week.

Kwaliteit

De accommodaties zijn schoon, comfortabel, warm en met voldoende opbergruimte. Het eten is ter plekke bereid door Franse koks en is buitengewoon goed met een ruime keuze aan gerechten waarvan onbeperkt gegeten mag worden. De instructie is in handen van gekwalificeerde Franse instructeurs die beschouwd worden als de beste ter wereld. Ook de materiaal huur gebeurd binnenshuis waarbij alleen top materialen gebruikt worden die bovendien ieder jaar voor 50% worden vernieuwd.

Goed geregeld

Een groepsreis via UCPA is een van de meest eenvoudige manieren om een groepsreis goed te organiseren. Accommodatie, maaltijden, materiaalhuur, liftpassen en instructie lessen, het is allemaal geregeld! Onze gebouwen zijn bovendien voorzien van vrij te gebruiken collegezalen en een bar met grote gemeenschappelijke ruimtes waarin ook een eigen programma georganiseerd kan worden. Ook het vervoer naar de bestemming is eenvoudig geregeld dankzij onze samenwerking met Munckhof busreizen.

Veelgestelde vragen voor groepen

Zijn er nog onduidelijkheden of heb je nog meer vragen, dan kan je ook op  de veelgestelde vragen pagina voor groepen terecht.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw groep?

Vraag vrijblijvend een offerte aan