Golfen in Frankrijk


Ontdek de golfsport en ontwikkel jezelf, waarbij je geniet van de meest adembenemende omgevingen die zowel exotisch als rustgevend zijn. De sfeer Bij Ucpa is altijd heel ontspannen en sportief, waardoor je gegarandeerd een geweldig verblijf hebt. 

Dankzij de trainingsworkshops van Ucpa ontwikkel je jouw spel in het golfen onder begeleiding van gekwalificeerde instructeurs. De verschillende golfcursussen zijn ontwikkeld om elk type golfer te voorzien van passend en persoonlijk advies. Beginners volgen een cursus die specifiek ontwikkeld is om de basisprincipes van golf in één week te leren. De ervaren golfers krijgen advies dat gebaseerd is om gevorderde technieken van de sport te leren.

Onze golfvakanties!


Golfvakantie in Port d'Albret - 7 dagen

De 7 daagse golf vakantie Port d'Albret Frankrijk is een ideale combinatie tussen golfen en genieten van een heerlijke vakantie
STO-Garant
18 t/m 40 jaar

Golf- en surfvakantie combi in Port d'Albret - 7 dagen

Deze vakantie is een ideale combinatie tussen het golfen en surfen in een fantastische locatie, Port d'Albret, aan de Atlantische
STO-Garant
18 t/m 40 jaar

Port d’Albret

Port d’Albret ligt in het zuiden van de regio Les Landes en is omringd door een prachtig bosgebied. Het dorpje is uitermate geschikt voor een combinatie tussen sport en ontspannen door de rustgevende ligging. Port d’Albret ligt tussen de oceaan en een meer in waardoor er verschillende (water)activiteiten zijn. Sporten als surfen en golfen zijn erg populair in deze regio. Golf de Pinsolle is de golfbaan in Port d’Albret en is een volwaardige 9 holes golfbaan. Deze golfbaan geeft je de mogelijkheid om je golfskills te verbeteren in een prachtige omgeving.

Golf Port d'Albret UCPA sportvakanties

Leer golfen met UCPA


Bij een golfcursus word je ingedeeld in groepen van 6 tot 12 personen per instructeur. De cursussen zijn uiteenlopend van beginners tot ervaren en zijn ontworpen waarbij je gecoacht wordt om op een bepaald type golfbaan te spelen. Wanneer je een gevorderde golfreis boekt ben je geacht in het bezit te zijn van een Handicap 54 (GVB) waardoor je op bepaalde golfbanen in Frankrijk mag spelen. Klik hier voor meer informatie over een Handicap 54.

Een golfcursus bestaat uit meerdere trainingen die ontworpen zijn om je vaardigheden in het golfen te verbeteren. De verschillende sessies zijn inclusief technisch advies, workshops en e-learning. Tijdens de overige uren ben je vrij om gebruik te maken van de golfbaan en oefenfaciliteiten. Daarnaast beschikken de accommodaties over ontspanningsruimtes en activiteitenterreinen.

Door het sociale aspect bij een vakantie van Ucpa ontmoet je nieuwe mensen en zal het een onvergetelijke reis worden. De vakantie staat in teken van uitdaging en ontwikkeling waarbij je optimaal kunt genieten van de sport en de omgeving.