Alleen op reis, maar toch samen


Alleen reizen is tegenwoordig meer dan hot! Het concept van Ucpa sluit perfect aan om solo op sportvakantie te gaan, want met Ucpa reis je nooit alleen. Als single reiziger kun je het gehele jaar door, op de door jouw gewenste bestemming, een reis boeken. Je ontdekt de tofste bestemmingen met reisgenoten van jouw niveau. Je leert samen de sport beoefenen, waardoor je eenvoudig je medereizigers leert kennen. Actief bezig zijn en tegelijkertijd enorm veel plezier beleven samen met je reisgenoten staat bovenaan.

Waarom zou je?


Je hebt geen reismaatje nodig

Van materialen tot les op je eigen niveau, de reis wordt zo comfortabel mogelijk voor je geregeld, zodat jij als solo reiziger optimaal kunt genieten. Afhankelijk van de gekozen sport loopt de leeftijdscategorie standaard van 18 tot 40 jaar. Maar er zijn ook reizen tot 55 jaar. Mocht je een keer geen reismaatje kunnen vinden, ga dan gewoon met ons mee. Tijdens jouw vakantie kun je niet alleen lekker sporten, maar ontmoet je ook mede reisgenoten. Ucpa trekt internationale reizigers uit bijvoorbeeld Scandinavië, Engeland, België en natuurlijk Frankrijk.

Geen meerprijs voor alleenreizende

Bij Ucpa werken wij standaard met gedeelde kamers, uiteraard met gescheiden bedden, die je deelt met reisgenoten van hetzelfde geslacht. Dit is vaak een gelegenheid om onderling de ervaringen van de dag met elkaar te bespreken. Maar het betekent ook dat je als single niet extra hoeft te betalen voor je arrangement! We proberen altijd dezelfde nationaliteiten bij elkaar te leggen. Als dat niet lukt dan zal meestal iemand uit Scandinavië of Groot Brittannië je kamergenoot worden.

Staat niet in teken van daten 

Onze sportieve vakanties staan niet in teken van daten, maar om lekker actief bezig te zijn samen met anderen die daar ook zin in hebben. Daarbij ontmoet je nieuwe mensen, en geniet je samen van het sporten en de prachtige omgeving. Dankzij de gezamenlijke kamers, maaltijden op vaste tijden, de lesgroepen, de eigen bar en geplande activiteiten hoef jij je niet alleen te voelen. En wie weet loop je toch die ene speciale persoon tegen het lijf.

Ervaring is niet van belang

Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt met een bepaalde sport, van beginner tot expert, bij ons is iedereen welkom. Als solo reiziger kun je in beide categorieën zomer- en wintersport een reis boeken. Het enige wat jij hoeft te doen, is een sport te zoeken die het beste bij jou past. De rest regelen wij voor je!

Wat moet ik me voorstellen?


Tijdens je verblijf wordt je ingedeeld in een lesgroep met bijpassende nationaliteiten. De lesgroepen zijn tussen de 4 en 12 man groot afhankelijk van de sport en je niveau. Dit om het contact tussen je medereisgenoten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Je zal een kamer delen met drie andere kamergenoten, zodat jij je ook ’s avonds niet alleen hoeft te voelen.

We bieden trips in de mooiste locaties van Frankrijk aan maar ook al op enkele andere hotspots in Europa. En allemaal vanuit eigen accommodaties, waarvan het merendeel eigen bars en lounge ruimten hebben. In de buurt van de accommodaties liggen gezellige bars en cafés, waar de mogelijkheid is om nog even een drankje te doen.

De verschillende gezamenlijke maaltijden maken het mogelijk dat jij niet alleen hoeft te eten. Het is immers toch veel gezelliger om met je groep te eten!? Je vakantie is zo ingedeeld dat jij je zo comfortabel mogelijk voelt en altijd gezelschap om je heen hebt.