Bekijk hieronder onze bestemmingen voor de zomer.

UCPA Argentiere

Argentière


Argentiere is een rustig en mooi dorpje gelegen net boven Chamonix op 1250 m. Het dorpje is geliefd bij alle bezoekers, niet alleen dankzij het originele dorpskarakter en het oude kerkje, maar vooral vanwege de ligging aan de voet van de Argentière gletsjer en de beroemde piek van de Aiguille Verte.

UCPA Bombannes

Bombannes


Bombannes ligt echt prachtig in het bos aan het meer van Carcans, één van de grootste binnenmeren van Frankrijk. En ligt een kort fietsritje verwijderd van de Atlantische oceaan. Er zijn kilometers lange zandstranden en op een uur afstand ligt de prachtige stad Bordeaux en andere surf hotspot Lacanau is slechts 12 km naar het zuiden.

UCPA Chamonix

Chamonix


Het bruisende stadje Chamonix is gelegen in de Franse alpen en beschikt over een van de meest adembenemende landschappen die er in de Alpen te vinden zijn. Chamonix heeft de reputatie van de ‘extreme sport’ hoofdstad van Europa. De bergen en heuvels rondom de stad vormen de ideale speeltuin voor een veel avontuurlijke sporten.

Dakhla UCPA sportvakantie

Dakhla


In het zuiden van Marokko ligt het schiereiland Dakhla, omringd door de Atlantische oceaan. Bestaande uit een woestijnachtig landschap, en staat bekend om zijn zeer goede omstandigheden om te kitesurfen. De lagune is de perfecte plek voor alle niveaus; van beginner tot expert.

El Gouna Resort

El Gouna


Aan de oevers van de Rode Zee in Egypte, ligt het plaatsje El Gouna, in een prachtige omgeving. Het resort is bekend om de culturele diversiteit, de prachtige kustlijn, de zon die altijd schijnt en het turquoise water tussen de woestijnduinen. Niet verwonderlijk is dit een echt watersportparadijs waar je kunt duiken, kitesurfen en kajakken.

UCPA Sportvakanties Fuerteventura

Fuerteventura


Fuerteventura is een wereldberoemde bestemming om te surfen, windsurfen en kiten. Met haar parelwitte stranden en felblauwe zee wordt Fuerteventura ook wel de Caribbean van Europa genoemd. Het is vrijwel het gehele jaar boven de 20 graden en het eiland heeft de meeste zonuren van Europa.

UCPA hyeres

Hyeres


Hyères is gelegen in het zuiden van Frankrijk aan de Middellandse Zee. Met meer dan 30 kilometer aan witte zandstranden, 3 prachtige ongerepte eilanden en gemiddeld 300 dagen zon per jaar is Hyères een populaire toeristische bestemming.

UCPA Lacanau

Lacanau


Lacanau-Ocean is een charmante badplaats met een kleurrijke mix van bescheiden tot enorme villa’s. Lacanau-Ocean is de belangrijkste badplaats in deze regio, niet te verwarren met Lacanau-Ville wat verder langs de kust is gelegen. Lacanau-Ocean is bekend om de uitstekende condities om diverse watersporten te beoefenen..

UCPA Port Barcares

Port Barcarès


Port Barcarès-Leucate is beroemd vanwege de topcondities om te kiten en windsurfen. De Noordwestelijke Tramontana wind en de reguliere zeewind zorgen voor spektakel. Beleef hier je ideale week op het water en breng je kunsten naar een hoger niveau.

Port d'Albret

Port d’Albret


Port D’Albret is de bestemming voor surfen, sporten en ontspanning het ligt naast een meer en de oceaan in het uiterste zuiden van de kust van Les Landes, dicht bij Biarritz en Hossegor. Het is omgeven door prachtige dennenbossen die je op de prachtige 9-holes golfbaan wat schaduw bieden.

UCPA Verdon

Verdon


In het achterland, de haute-provence, van de mediterrane steden Nice en Marseille, snijdt de rivier de Verdon honderden meters diep in een kalkstenen kloof en creëert zo een natuurlijke speeltuin en een mekka voor buitensporters.