Advies op maat

Groepsreizen vanaf 10 personen

Meer dan 50 jaar ervaring 

Volledig geregeld

Advies op maat

Groepsreizen vanaf 10 personen

Meer dan 50 jaar ervaring 

Volledig geregeld

Wintersport voor studenten regel je bij UCPA

Jaarlijks organiseren veel studenten uit verschillende Europese landen een wintersportreis bij UCPA. Dat is niet voor niets, met het unieke UCPA all-in concept is de reis goed geregeld en bovendien bijzonder scherp geprijsd!

Een UCPA groepsreis is goed georganiseerd. In alle Franse top gebieden heeft UCPA eigen accommodaties met restaurant, bar en entertainment zalen. De UCPA skischool verzorgd de inbegrepen skilessen op ieders eigen niveau. Ideaal als beginners en gevorderde of zelfs experts samen op vakantie gaan. Alle UCPA reizen zijn volpension met dagelijks drie uitstekende buffet maaltijden zodat je vol energie de piste op kan!

Boek een groepsreis met UCPA en de hele reis is goed geregeld. Het is al mogelijk om deel te nemen vanaf 10 tot wel 500 studenten!

Ons team van enthousiaste wintersporters staat voor je klaar. Neem contact met ons op via groepen@ucpa.nl of bel 0850605434.

Hierdoor kiezen groepen voor UCPA!

Scherpe prijs

We zijn een non-profit organisatie waardoor we de prijzen erg scherp kunnen houden. Dankzij het all-in concept waarbij de accommodatie, eten, materiaal huur, lift pas en lessen zijn inbegrepen weet je meteen waar je financieel aan toe bent. De enige extra kosten zijn de biertjes op zijn tijd.

Les programma op eigen niveau

Je krijgt van ons groepslessen met gekwalificeerde instructeur op ieder niveau van beginner tot expert. In het geval van wintersport loopt het niveau zelfs op tot off-piste instructie. Iedereen wordt bij aanvang ingedeeld in een groep op je eigen niveau om zo maximaal te kunnen leren gedurende een week.

Kwaliteit

De accommodaties zijn schoon, comfortabel, warm en met voldoende opbergruimte. Het eten wordt ter plekke bereid door Franse koks en is buitengewoon goed met een ruime keuze aan gerechten waarvan onbeperkt gegeten mag worden. De instructie is in handen van gekwalificeerde Franse instructeurs die beschouwd worden als de beste ter wereld. Ook de materiaal huur gebeurd binnenshuis waarbij alleen top materialen gebruikt worden die bovendien ieder jaar voor 50% worden vernieuwd.

Goed geregeld

Een groepsreis via UCPA is een van de meest eenvoudige manieren om een groepsreis goed te organiseren. Accommodatie, maaltijden, materiaalhuur, liftpassen en instructie lessen, het is allemaal geregeld! Onze gebouwen zijn bovendien voorzien van vrij te gebruiken collegezalen en een bar met grote gemeenschappelijke ruimtes waarin ook een eigen programma georganiseerd kan worden. Ook het vervoer naar de bestemming is eenvoudig geregeld dankzij onze samenwerking met diverse busbedrijven waaronder Winterliner.

Veelgestelde vragen voor groepen

Zijn er nog onduidelijkheden of heb je nog meer vragen, dan kan je ook op  de veelgestelde vragen pagina voor groepen terecht.

Wat zeggen andere over ons?

5+sterren-640w
– Sara (studievereniging Groningen)
Locatie: UCPA Serre Chevalier
Ten eerste erg bedankt voor de fijne samenwerking in de organisatie van onze wintersport en de snelle communicatie! Vorige week hebben we een fantastische wintersport gehad met 80 mensen in Serre Chevalier. We zijn goed ontvangen door Pim en Kirsten en hebben een topweek gehad met veel sneeuw!
Ik weet niet wat je allemaal al teruggekoppeld hebt gekregen van Pim en Kirsten, maar los van wat onrust bij het hotelpersoneel in de eerste dagen is alles erg goed verlopen. We waren zeer te spreken over de organisatie en locatie van het UCPA hotel. Ons enige kanttekening was dat er weinig aprés-ski mogelijkheid in de buurt was, maar met 80 mensen was het gelukkig niet lastig om een locatie gezellig te maken.
In juni zullen wij weer offertes gaan aanvragen voor de wintersportreis volgend jaar. Het lijkt ons top om volgend jaar weer met UCPA op reis te kunnen. Ook lijkt het ons gezellig om Pim en Kirsten weer mee te krijgen ;).
Nogmaals erg bedankt voor de samenwerking en hopelijk tot een volgende keer!
UCPA Val dIsere
5+sterren-640w
Joost – Studenten roeivereniging
Locatie: UCPA Val d’Isere
De week naar Val d’Isere is gelukkig goed verlopen zonder noemenswaardige incidenten. Iedereen heeft ervan genoten en was erg te spreken over de accommodatie, het materiaal en het eten. Ook was het fijn dat Astrid mee was op reis, zij stelde zich heel meedenkend op en heeft ons erg geholpen met het realiseren van de cantus op locatie.
Het enige minpunt was de gebrekkige kennis van de koks wat betreft de bereiding van glutenvrij eten. Dit leidde ertoe dat drie mensen uit het reisgezelschap op de eerste twee dagen onbedoeld gluten binnen hebben gekregen met klachten tot gevolg. Gelukkig werd dit later wel goed opgepakt.
Verder rest mij niets anders dan je te bedanken voor de prettige samenwerking en het mooie aanbod. Wat mij betreft kunnen we de samenwerking met UCPA volgend jaar zonder meer doorzetten in Val d’Isere of een van de andere Franse wintersportgebieden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw groep?

Vraag vrijblijvend een offerte aan