Wintersport groepsreis met UCPA.nl

Organiseer een wintersport groepsreis eenvoudig met ucpa.nl. Je vind ons in de beste skigebieden van Frankrijk waar we wintersportreizen voor groepen van 10 tot wel 500 personen organiseren.

Middelbare scholen

7 dagen wintersport voltijd instructie Serre Chevalier

Vriendengroepen

wintersport Les Contamines

Studentengroepen

Kerstvakantie Familieweek Chamonix10

Bedrijfsgroepen

Beginner cursus off-piste Serre Chevalier

Hierom kiezen groepen voor UCPA!

Goed geregeld op reis

Het organiseren van een wintersport groepsreis is doorgaans een flink geregel. Gelukkig is het met UCPA heel eenvoudig dankzij ons uniek all-in concept! Alles is goed geregeld voor een super scherpe prijs.

Goede faciliteiten

De hele groep verblijft in een van onze eigen gebouwen met fijne kamers en lekker warme douches. Onze gebouwen beschikken altijd over een goed restaurant waar onze eigen koks driemaal per dag een uitgebreide buffetmaaltijd verzorgen. Daarnaast is er ook altijd een grote bar aanwezig waar de groep gebruik kan maken van alle faciliteiten zoals een biljarttafel, pingpongtafel en spellen. Ook is het mogelijk om speciale collegezalen kosteloos te huren om aanvullende activiteiten te organiseren.

Maximaal sporten

We maken het eenvoudig voor je. Voor alle deelnemers regelen we de materiaalhuur in huis. Ook hebben we speciale opbergruimte waarin je de ski’s en schoenen warm en droog kunt opbergen. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van de lessen van onze eigen instructeurs. Per niveau van beginner tot expert zal er een groepje gevormd worden om deel te nemen aan de lessen of guiding.  Zo staat de sport centraal tijdens jullie reis.

Hoe kan dit allemaal? UCPA is een Franse non-profit instelling om buitensporten in Frankrijk te bevorderen. De instelling is ruim 50 jaar geleden opgericht door de Franse overheid en met de toetreding tot de EU zijn de reizen ook beschikbaar voor alle EU landen. De prijzen zijn hierdoor bijzonder scherp.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan via groepen@ucpa.nl of bel ons op 0850605434