Advies op maat

Groepsreizen vanaf 10 personen

Meer dan 50 jaar ervaring 

Volledig geregeld

Advies op maat

Groepsreizen vanaf 10 personen

Meer dan 50 jaar ervaring 

Volledig geregeld

Wintersport groepsreizen met UCPA

Wil jij graag volledig verzorgd op wintersport? Gedurende een week of midweek is alles perfect geregeld van accommodatie, materialen, skipas, lessen op eigen niveau tot aan drie uitgebreide buffet maaltijden per dag. Ook kunnen we het busvervoer uit handen nemen. Bij UCPA hebben we inmiddels al meer dan 50 jaar ervaring met het organiseren van groepsreizen en beschikken we over accommodaties door heel Frankrijk. Een groepsreis begint bij ons vanaf 10 personen en we kunnen groepen aan tot wel 500 personen. 

UCPA is een grote non-profit organisatie met als doel om buitensporten toegankelijk te maken voor jongeren. Inmiddels gaan jaarlijks ruim 250.000 reizigers op vakantie via UCPA. Een groot gedeelte van dit aantal komt bij ons via een groepsreis georganiseerd door middelbare scholen, studenten, bedrijven, families en verenigingen die jaarlijks terugkeren!

Wij organiseren groepsreizen voor:

Studenten

Groepsreizen

Bedrijven

Vrienden

Scholen

wintersport groepsreis

Families

UCPA Families

Hierdoor kiezen groepen voor UCPA!

Scherpe prijs

We zijn een non-profit organisatie waardoor we de prijzen erg scherp kunnen houden. Dankzij het all-in concept waarbij de accommodatie, eten, materiaal huur, lift pas en lessen zijn inbegrepen weet je meteen waar je financieel aan toe bent. De enige extra kosten zijn de biertjes op zijn tijd.

Les programma op eigen niveau

Je krijgt van ons groepslessen met gekwalificeerde instructeur op ieder niveau van beginner tot expert. In het geval van wintersport loopt het niveau zelfs op tot off-piste instructie. Iedereen wordt bij aanvang ingedeeld in een groep op je eigen niveau om zo maximaal te kunnen leren gedurende een week.

Kwaliteit

De accommodaties zijn schoon, comfortabel, warm en met voldoende opbergruimte. Het eten wordt ter plekke bereid door Franse koks en is buitengewoon goed met een ruime keuze aan gerechten waarvan onbeperkt gegeten mag worden. De instructie is in handen van gekwalificeerde Franse instructeurs die beschouwd worden als de beste ter wereld. Ook de materiaal huur gebeurd binnenshuis waarbij alleen top materialen gebruikt worden die bovendien ieder jaar voor 50% worden vernieuwd.

Goed geregeld

Een groepsreis via UCPA is een van de meest eenvoudige manieren om een groepsreis goed te organiseren. Accommodatie, maaltijden, materiaalhuur, liftpassen en instructie lessen, het is allemaal geregeld! Onze gebouwen zijn bovendien voorzien van vrij te gebruiken collegezalen en een bar met grote gemeenschappelijke ruimtes waarin ook een eigen programma georganiseerd kan worden. Ook het vervoer naar de bestemming is eenvoudig geregeld dankzij onze samenwerking met Winterliner.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw groep?

Vraag vrijblijvend een offerte aan