Wakeboarden in Frankrijk


Ga voor de ultieme uitdaging op het water en leef je helemaal uit met de wakeboardreizen van Ucpa. Laat jezelf voorttrekken door een boot of een kabelbaan, snijdt bochten aan en leer sprongen maken met je board. Bij Ucpa staan we klaar om jou te voorzien van de nodige instructies waarbij we je helpen de sport uitstekend te beheersen. 

Dankzij de trainingsworkshops van Ucpa ontwikkel je jouw kwaliteiten op het water onder begeleiding van gekwalificeerde instructeurs. De verschillende wakeboardcursussen zijn ontwikkeld om jou te voorzien van passend en persoonlijk advies. Beginners volgen een cursus die specifiek ontwikkeld is om de basisprincipes van het wakeboarden in één week te leren. De ervaren wakeboarders krijgen advies dat gebaseerd is om gevorderde technieken van de sport te leren.

Onze wakeboardvakanties!


7 daagse windsurf & wakeboard vakantie in Bombannes - 23 uur les

Hou je van spektakel? Dan hebben we de juiste mix tussen windsurfen en wakeboarden voor je. Je verdeelt je tijd
STO-Garant
18 t/m 40 jaar

7 daagse surf & wakeboard vakantie in Bombannes - 23 uur les

Hou je van spektakel? Dan hebben we de juiste mix tussen surfen en wakeboarden voor je bij de Surf &
STO-Garant
18 t/m 40 jaar

7 daagse surf & wakeboard vakantie in Lacanau - 23 uur les

De surf & wakeboard vakantie in Lacanau is een combinatie van surfen en wakeboarden op een prachtige locatie. Naast het
18 t/m 40 jaar
23 uur

7 daagse kitesurf- en wakeboard vakantie combi in Bombannes - 23 uur les

Kitesurfen is een geweldige sport om je adrenaline op te pompen en later op de dag onderuit gezakt te genieten
STO-Garant
18 t/m 40 jaar

Bombannes

Wakeboarden Bombannes Ucpa Sportvakanties

Bombannes ligt aan de Atlantische kust en beschikt over kilometerslange zandstranden met een groot scala aan watersporten zoals windsurfen, catamaran zeilen, golfsurfen en wakeboarden. De accommodatie ligt op 6 km van Bordeaux en slechts 12 km ten noorden van Lacanau, naast het grootste meer van Frankrijk, Lac de Carcans. De regio van Bombannes staat bekend om zijn kastelen, de lekkere wijnen en is de ideale locatie voor allerlei soorten watersportactiviteiten.

Port Barcares

Wakeboarden Port Barcares Ucpa Sportvakanties

Port Barcarès staat bekend vanwege zijn topcondities om te kiten en te wakeboarden. Het plaatsje heeft verschillende jaren opeenvolgend de prijs “Pavillion bleu d’Europe” ontvangen voor de bescherming van het milieu. Port Barcarès ligt aan de Middellandse Zee in de buurt van de Pyreneeën, en beschikt over een 8 km lang zandstrand. De locatie is uitermate goed geschikt voor verschillende watersporten. Het is ook mogelijk een dagje Spanje te verkennen, Barcelona ligt op 2 uur rijden van Port Barcarès.

Leer wakeboarden met Ucpa


In groepen van 5 a 6 personen ga je de sport wakeboarden leren of doorontwikkelen. Dagelijks krijg je 3 persoonlijke sessies van 20 minuten waarbij je instructeur je voorziet van de nodige instructies.

De cursussen zijn zeer toegankelijk voor elk niveau. Beginners krijgen een cursus die specifiek op de basisbeginselen van het wakeboarden ingaat. Je leert onder andere hoe je moet starten, je de meest geschikte houding kunt aanhouden en hoe je de controle over het board kunt beheersen. De wat meer gevorderden wakeboarders gaan aan de slag met hun technieken zoals sprongen maken en obstakels pakken.

Ucpa ontwikkelt de cursussen op basis van nieuwe concepten en leermethoden, zodat de kwaliteit van de cursus gewaarborgd blijft. Veiligheid en effectiviteit zijn kernwaarden die bij de cursussen garant staan. Ucpa biedt verschillende cursussen aan op meerdere locaties.