STO-Garant
Garantieregeling
18 t/m 40 jaar
Leeftijd
23 uur
Instructie
Volpension
Maaltijden
Exclusief
Busvervoer

De Ucpa klim-vakantie is ontworpen om je klimmen naar het volgende niveau te tillen. De cursus is er voor alle vaardigheidsniveaus, wat betekent dat we groepen voor beginners hebben en ervaren klimmers. Afhankelijk van het niveau kun je sportklimmen – waarbij je gezekerd bent, of traditioneel klimmen “trad” – waarbij je je eigen tussenzekeringen, zoals cams en nuts, plaatst. Door de cursus ontwikkel je de vaardigheden die je nodig hebt om langere beklimmingen op grote rotsen veilig en efficiënt aan te pakken onder het toeziend oog van een volledig gekwalificeerde instructeur.

De Gorges du Verdon is de ideale locatie om je vaardigheden te ontwikkelen met enkele van de mooiste beklimmingen in Europa. De week is afgestemd op je eerdere ervaring en je individuele doelen voor de week.

Deze reis is geschikt voor alle niveaus, van beginners tot experts.

Hotel UCPA Sport Hostel Verdon
Duur

De totale duur is 7 dagen en 6 nachten waarbij je aankomst op zondag is.

Taal Engels & Frans
Niveau Deze cursus is geschikt voor ieder niveau.
 Vervoer Vakanties bij UCPA zijn exclusief vervoer. Verdon is goed te bereiken met het vliegtuig, de auto of de trein. Voor groepen vanaf 20 personen kunnen we busvervoer regelen. Vraag ons naar de mogelijkheden!
INCLUSIEF
Materiaal
3 maaltijden per dag
Accommodatie
Instructie fulltime / 4,5 dag klimmen met gids
EXCLUSIEF
Vervoer (busvervoer mogelijk op aanvraag)

TOERISTEN

BELASTING

De toeristenbelasting in Verdon is €0,85 per nacht. Deze belasting wordt later toegevoegd bij de betaling via Certo Escrow.

De 7 daagse vakantie rotsklimmen in Verdon is een unieke & betaalbare vakantie voor mensen van 18 t/m 40 jaar. Je verblijft in het UCPA Verdon sport hostel voorzien van fijne kamers, een bar, gemeenschappelijke ruimtes, prachtig restaurant, moderne kamers, krachtige douches en grote sociale ruimtes. Een UCPA vakantie betekent maximaal genieten. Naast accommodatie is namelijk ook het ontbijt, lunch en diner inbegrepen! Daarnaast is de vakantie ook inclusief topkwaliteit materiaal en les van gekwalificeerde instructeurs op je eigen niveau! Met wie ga jij dit avontuur aan?

Extra informatie

AankomstZondag
Duur7 dagen

Deze programma informatie geeft slechts een indicatie. Het programma kan op elk moment worden aangepast om technische, operationele of veiligheidsredenen, met name met betrekking tot de weersomstandigheden. In een dergelijk geval zijn alleen de UCPA-supervisors bevoegd om de noodzakelijke beslissingen te nemen.

1

Dag 1: Aankomst

Inchecken op zondag is tussen 10.00 en 17.00 uur. Er zijn geen activiteiten georganiseerd op zondag en het dorp La Palud sur Verdon is erg rustig, ideaal om te ontspannen in de tuin van UCPA, om een ​​boek te lezen in de zon of de kloof in te wandelen. Materiaal uitgifte om 17.00 uur en informatiebijeenkomst over je programma om 18.00 uur.

  • Aankomst
  • Check-in (tussen 10.00 en 17.00)
  • Geniet van een vrije dag en ontdek de omgeving
  • Informatie bijeenkomst om 18.00
  • Kom je later aan dan 19.30 geef dit dan vooraf even aan
  • Diner tussen 19.00 en 20.30
2

Maandag

Ontmoet je instructeur en plan de week. Bepalen van het vaardigheidsniveau en het koppelen van geschikte partners. De steile rots heeft een hoop routes die je goed voorbereiden op het beklimmen van de kalkstenen wanden van de Verdon.
3

Dinsdag

Afhankelijk van je ervaring en niveau, worden de week en routes aangepast zodat je je doelen die je aan het begin van de week hebt gesteld, kunt maximaliseren. Het is mogelijk om een ​​aantal avonden door te brengen aan het prachtige meer van Sainte Croix.
4

Woensdag

In de ochtend of middag vrij. Afhankelijk van je ervaring en niveau wordt er een route gekozen voor deze dag.
5

Donderdag

Afhankelijk van je ervaring en niveau wordt er een route gekozen voor deze dag.
6

Vrijdag

Afhankelijk van je ervaring en niveau wordt er een route gekozen voor deze dag.
7

Zaterdag: Vertrek

Een ontspannen ochtend of vertrek om 10 uur voor de groepstransfer terug naar Aix.

We krijgen vaak de vraag gesteld of je naar verplicht naar iedere les toe moet. Je bent hierin vrij om te kiezen, het blijft natuurlijk ook vakantie. Mocht je een keer een ochtend vrij willen hebben is dit geen probleem. Het enige wat we van je vragen is dat je dat tijdig aan de instructeur laat weten zodat hij of zij niet hoeft te wachten op je. We adviseren echter wel dat je naar iedere les toe gaat zodat je de sport zo goed mogelijk onder de knie krijgt!

Verdon & Accommodatie

Meer informatie over Verdon vind je op onze pagina Verdon.

vakantie rotsklimmen Verdon Frankrijk
vakantie canyoning Verdon Frankrijk
vakantie canyoning Verdon Frankrijk
vakantie canyoning Verdon Frankrijk
vakantie canyoning Verdon Frankrijk
vakantie canyoning Verdon Frankrijk
Verdon UCPA Sportvakanties
Verdon UCPA Sportvakanties
Verdon UCPA Sportvakanties
Verdon UCPA Sportvakanties
Verdon UCPA Sportvakanties
Verdon UCPA Sportvakanties

Beoordelingen

5.00 gebaseerd op 2 reviews
26 september 2022

Ik klim reeds een jaar indoor. Dit was een geweldige introductie tot het outdoor klimmen.
Accomodaties waren goed (slaap / douches / etc.).
Het eten was gezond met een balans voor allen. Ik ben gluten-intolerant en ze hielden hier veel rekening mee.
Materiaal voor klimmen, alles was voorzien. Onze instructor was geweldig, had alles in het oog en gaf veel informatie en hulp bij het klimmen waar nodig, ook advies over welke routes te klimmen (per persoon, per voorkeur).
Ongelofelijke ervaring, voor een echt wel lage prijs, ik wilde niet naar huis. Ik ga volgend jaar terug voor de lange routes.

3 oktober 2022

De vakantie was gewoon legendarisch! Enorm van genoten en enorm verschoten van de kliminstructeurs en hun expertise! Goed woordje voor Fred is zeker op we’n plaats 🙂

Plaats een beoordeling

Beoordeling