18 t/m 55 jaar
Leeftijd
23 uur
Instructie
Volpension
Maaltijden
Exclusief
Busvervoer

7 daagse tourski vakantie Val d’Isère – 23 uur les

Ontdek toerskiën in het gebied van Val d’Isère en Tignes. Een top locatie voor toerskiërs! Ga op zoek naar de bergen, weg van de klassieke off-piste routes. Deze trip is voor goede skiërs die iets verder willen afwijken van de gebieden die bereikbaar zijn met de skiliften.

Het gebied van Val d’Isère en Tignes dat wereldwijd bekend is, biedt veel mooie kansen voor toerskiërs. Je kunt afwisselen tussen de beste, goed bereikbare off-piste spots en de prachtige toerskiroutes van het gebied.

Hotel UCPA Sport Hostel Val d’Isère
Duur

De totale duur is 7 dagen en 6 nachten. Aankomst is op zondag. Veel mensen hebben de voorkeur om op zaterdag aan te komen. Dit is ook mogelijk en je kunt een extra dag bij boeken (aankomst op zaterdag). 

Taal  Engels & Frans
Niveau Toegankelijk als je al enige ervaring ins off-piste hebt
 Vervoer Vakanties bij Ucpa zijn exclusief vervoer. Val d’Isère is goed te bereiken met het vliegtuig, de auto of de trein.
INCLUSIEF
Toerski- en veiligheidsmateriaal Accommodatie
3 maaltijden per dag Instructie (voltijd / 23 uur les)
Skipas
EXCLUSIEF
Vervoer (busvervoer evt. mogelijk op aanvraag)

Deze 7 daagse wintersportvakantie is een fantastische & betaalbare vakantie naar Val d’Isère. Je verblijft in een Ucpa Sport hostel en je bent van alle gemakken voorzien. Zo zit bij de prijs het materiaal, verblijf, eten & drinken, liftpas én instructie of gids inbegrepen! Je kunt je skipas en je materiaal ophalen in de accommodatie (tevens is er een skishop met personeel aanwezig die ervoor zorgen dat jouw materiaal op en top is!). Bij de toerskireizen zijn ook een lawinepieper, schep en sonde inbegrepen. Als je terug komt van een lange dag skiën kun je de spullen achterlaten in een aparte verwarmde ruimte zodat jouw spullen de volgende dag weer helemaal droog zijn. In het UCPA Sport hostel wordt ook iedere dag alle informatie over het skigebied vermeldt zoals weer- en sneeuwcondities.

Extra informatie

Kamer2 persoonskamer, 4-6 persoonskamer
AankomstZaterdag (vroege aankomst), Zondag (standaard)
Datum17-3-2024, 7-4-2024
1

Zondag: Aankomst

Aankomst op zondagochtend. Exacte tijden en meer informatie over de aankomst op de locatie pagina. Je kunt er tegen een meerprijs ook voor kiezen om op zaterdag aan te komen.
2

Maandag

Hele dag met gids. Het niveau van de groep wordt bepaald en je hebt een sessie over veiligheid in de bergen en lawineredding. Verschillende routes van gemiddelde hoogte. De nadruk ligt op de aanpassing van de techniek aan het terrein en op het krijgen van gevoel voor verplaatsingsproblemen die je off-piste kunt tegenkomen. 
3

Dinsdag t/m vrijdag

Meerdere mooie ritten in de hele omgeving Killy. Naar gelang de sneeuw, ga je op zoek naar de mooiste hellingen en laat je je sporen achter in de poedersneeuw. Dagen zien er als volgt uit: ofwel 1 sessie ’s ochtends en 1 ’s middags ofwel 1 hele dag onderweg. 
4

Zaterdag: Vertrek

Na een ochtend zelfstandig skiën, inleveren van materiaal en uitchecken van de kamer.

Val d’Isere & Accommodatie

Meer informatie over Val d’Isere vind je op onze pagina Val d’Isère.

toerskiën Val d'Isère
Toerskiën Val d'Isère
Toerskiën Val d'Isère
7 dagen wintersport Val d'Isere - 23 uur instructie
Ucpa Sportvakanties Freeride
7 dagen wintersport Val d'Isere - 23 uur instructie
7 dagen wintersport Val d'Isere - 23 uur instructie
UCPA Val d'Isere
UCPA Val d'Isere
UCPA Val d'Isere
UCPA Val d'Isere
UCPA Val d'Isere
UCPA Val d'Isere
UCPA Val d'Isere

Beoordelingen

Je kunt de eerste zijn!

Plaats een beoordeling

Beoordeling