STO-Garant
Garantieregeling
18 t/m 40 jaar
Leeftijd
23 uur
Instructie
Volpension
Maaltijden
Exclusief
Busvervoer

7 daagse multisport vakantie in Bombannes – 23 uur les

Een multisport vakantieweek is ideaal om een verscheidenheid aan activiteiten te ontdekken. De vakantie bestaat uit 9 sessies van verschillende sporten, zoals catamaran, stand-up paddleboarding, windsurfen, wakeboarden, kanoën, tennis, boogschieten, klimmen, hoge touwen klimmen (’tree climbing’), oriëntatielopen of fitness.

Het reisschema zal van week tot week verschillen, afhankelijk van de wensen van de groep in overleg met de instructeurs. We hebben een voorbeeld schema toegevoegd bij het ‘programma’.

Hotel UCPA Sport Hostel Bombannes
Duur

De totale duur is 7 dagen en 6 nachten. Aankomst is op zondag. Veel mensen hebben de voorkeur om op zaterdag aan te komen. Dit is ook mogelijk en je kunt een extra dag bij boeken (aankomst op zaterdag).

Taal Engels & Frans
Niveau Deze cursus is geschikt voor ieder niveau.
 Vervoer Vakanties bij UCPA zijn exclusief vervoer. Bombannes is goed te bereiken met het vliegtuig, de auto of de trein. Voor groepen vanaf 20 personen kunnen we busvervoer regelen. Vraag ons naar de mogelijkheden!
INCLUSIEF
Materiaal
3 maaltijden per dag
9 verschillende sporten / maandag t/m vrijdag
Accommodatie
Instructie fulltime / 23 uur les
EXCLUSIEF
Vervoer (busvervoer evt. mogelijk op aanvraag)

De 7 daagse vakantie multisport in Bombannes is een unieke & betaalbare vakantie voor mensen van 18 t/m 40 jaar. Je verblijft in het UCPA Bombannes sport hostel voorzien van fijne kamers, een bar, gemeenschappelijke ruimtes, prachtig restaurant, moderne kamers, krachtige douches en grote sociale ruimtes. Een UCPA vakantie betekent maximaal genieten. Naast accommodatie is namelijk ook het ontbijt, lunch en diner inbegrepen! Daarnaast is de vakantie ook inclusief topkwaliteit materiaal en les van gekwalificeerde instructeurs op je eigen niveau! Met wie ga jij dit avontuur aan?

Extra informatie

Kamer2 persoonskamer, gedeelde 3/4 persoonskamer
AankomstZaterdag (vroege aankomst), Zondag (standaard)
Datum21-7-2024, 28-7-2024, 4-8-2024, 11-8-2024, 18-8-2024, 25-8-2024, 1-9-2024, 8-9-2024

Het programma wat hieronder is weergegeven is om een beeld te geven van hoe een week eruit kan zien. Het programma kan nog aan verandering onderhevig zijn.

1

Dag 1: Aankomst

Aankomst op zondagochtend. Exacte tijden en meer informatie over de aankomst op de locatie pagina. Je kunt er tegen een meerprijs ook voor kiezen om op zaterdag aan te komen.
2

Maandag

Ontmoet je instructeur en plan de week. In de ochtend lees je de basisvaardigheden of verbeter je je vaardigheden met het catamaran zeilen. In de middag ga je met een kano het meer op.
3

Dinsdag

De ochtend begint met windsurfen en in de middag ga je met de catamaran de zee op.
4

Woensdag

In de ochtend ben je vrij en kun je zelf kiezen wat je gaat doen. In de middag ga je bijvoorbeeld beachvolleyballen, tennissen of boogschieten.
5

Donderdag

In de ochtend ga je de dennenbossen ontdekken met je instructeur. In de middag leer je de fijne kneepjes van het suppen.
6

Vrijdag

In de ochtend ga je wakeboarden. In de middag staat er bijvoorbeeld een klim sessie op het programma.
7

Zaterdag: Vertrek

Na een vrij te besteden ochtend, kamer schoon achter laten en uitchecken.

We krijgen vaak de vraag gesteld of je naar verplicht naar iedere les toe moet. Je bent hierin vrij om te kiezen, het blijft natuurlijk ook vakantie. Mocht je een keer een ochtend vrij willen hebben is dit geen probleem. Het enige wat we van je vragen is dat je dat tijdig aan de instructeur laat weten zodat hij of zij niet hoeft te wachten op je. We adviseren echter wel dat je naar iedere les toe gaat zodat je de sport zo goed mogelijk onder de knie krijgt!

Bombannes & Accommodatie

Meer informatie over Bombannes vind je op onze pagina Bombannes.

Multisport Bombannes Frankrijk
catamaran zeilen Bombannes Frankrijk
surf vakantie Bombannes Frankrijk
UCPA Nederland
kitesurfen en wakeboarden Bombannes
surf vakantie Bombannes Frankrijk
surf vakantie Bombannes Frankrijk
surf vakantie Bombannes Frankrijk
surf vakantie Bombannes Frankrijk
surf vakantie Bombannes Frankrijk

Beoordelingen

Je kunt de eerste zijn!

Plaats een beoordeling

Beoordeling