off-piste expert splitboard val d'isere

Off-piste expert / Splitboard – Val d’Isère

De reis off-piste expert / splitboard combineert off-piste snowboarden en splitboarden. Geniet van freeriden op de hellingen van Val d'Isère en van de sensaties van het toerskiën op je splitboard. Het Franse skigebied Val d’Isere lijkt over alles te beschikken, een prachtig skigebied, een charmant
18 t/m 55 jaar
23 uur
Volpension
Splitboard Beginner/Gevorderd Argentière

Splitboard Gevorderd Argentière

Vergeet de drukke skiliften en hike richting de bergtoppen met je splitboard. De beloning van het hiken is groot vanwege de prachtige natuur, rustige afdalingen en het ontdekken van nieuwe routes.
STO-Garant
18 t/m 40 jaar
23 uur
splitboard in het hart van de Mont Blanc

Shortbreak Splitboard Val de Rhêmes

Tijdens de shortbreak Splitboard in Val de Rhêmes ben je er even helemaal tussenuit tijdens een 3-daagse toertocht en geniet je van de sensaties van je splitboard.
per persoon
18 t/m 55 jaar
Volpension
Exclusief
4 daagse shortbreak splitboard Val d'Isère

Shortbreak Splitboard Gevorderd Val d’Isère

Deze 4-daagse shortbreak splitboard in Val d’Isère is perfect voor freeriders : beklimmingen met stijgvellen en vrije afdalingen waarbij je freeride kunsten de vrije loop kunt laten. Het Franse skigebied Val d’Isere lijkt over alles te beschikken, een prachtig skigebied, een charmant dorp en een
per persoon
18 t/m 55 jaar
12 uur
Volpension
Splitboard ucpa.nl

Splitboard Expert Argentière

De Splitboard Expert trip in Argentière is de perfecte trip voor ervaren off piste boarders en splitboarders die willen meemaken waarom deze regio beroemd is.
STO-Garant
18 t/m 55 jaar
23 uur