Hoe duur is wintersport nou eigenlijk echt?

Ben jij al vaker op wintersport geweest of overweeg je om op wintersport te gaan? Dan ben je er vast al achter dat er behoorlijk wat uitgaven bij een weekje wintersport komen kijken. Het gaat om een hele hoop losse kosten, waaronder accommodatie, skipas, materiaal en maaltijden, waardoor je vaak niet meer doorhebt hoeveel geld je nou echt kwijt bent aan een week wintersport. Maar hoe duur is wintersport nou eigenlijk echt?

In deze blog zetten wij daarom de gemiddelde uitgaven voor een wintersportvakantie van een week voor je op een rij.

Hoe duur is een week wintersport als je alles zelf regelt?

Hoe duur is wintersport

Hieronder zie je een overzicht van de kosten van een week wintersport in Val Thorens (excl. vervoer) in februari, als je zelf alles los regelt. We gaan er voor het gemak wel vanuit dat je zelf al geschikte wintersportkleding hebt of kunt lenen.

Kosten week wintersport in Val Thorens
Accommodatie (3 sterrenhotel incl. ontbijt) €450,-
Maaltijden (lunch a €15,- en diner a €30,- €240,-
Skipas Val Thorens (6 dagen) €300,-
Materiaalhuur €150,-
Skiles (5 dagen) €300,-
Totaal €1440,-

Wat kost een week wintersport met UCPA?

Hoe duur is wintersport

Een gemiddelde week wintersport in Val Thorens (excl. vervoer) kost dus al gauw bijna 1.500 euro in het hoogseizoen. Bij UCPA vinden wij dit veel. Wij zijn van oorsprong een Franse non-profit overheidsinstelling en daarom bieden wij wintersportvakanties tegen bijzonder scherpe prijzen! Hieronder zie je de kosten voor een vergelijkbare reis van een week met UCPA waarbij je accommodatie, maaltijden, skipas, ski/snowboardlessen en materiaalhuur inbegrepen zijn.

Kosten 1 week wintersport in Val Thorens met UCPA

  • Accommodatie
  • Maaltijden (ontbijt, lunch, diner)
  • Skipas Val Thorens (6,5 dag)
  • Materiaalhuur
  • Skiles (5 dagen, 23 uur les)

Totaal: €930,00

Met een vakantie met UCPA houd je dus meer geld over om andere leuke dingen te doen en meer tijd omdat wij alles voor je regelen. Daarnaast is er een goede sfeer omdat iedereen tussen de 18 en 40 jaar is en daarbij is er elke avond entertainment. Met UCPA beleef je een onbezorgde vakantie, jij kiest de bestemming en wij doen de rest!

Uiteraard hebben we ook speciaal voordelig aanbod voor studenten, speciale familieweken en de mogelijkheid voor groepen van 10 tot 300 personen.

Met UCPA op wintersport?

Heb je nu ook zoveel zin gekregen om met UCPA voor een betaalbare prijs op een onvergetelijke wintersport te gaan?
Plan dan nu je geheel verzorgde reis met UCPA! 

Bekijk het aanbod