Seizoen 2021/2022

Wat gebeurd er als mijn reis niet door kan gaan door Covid-19

1. De reis gaat niet door i.v.m. COVID-19?

Mocht je reis niet doorgaan vanwege beperkende maatregelen op de bestemming dan zorgen wij dat je z.s.m. je reisgeld 100% teruggestort krijgt. Voorwaarde hiervoor is dat UCPA Frankrijk de reis annuleert.

2. Je kan niet uitreizen vanwege een negatief reisadvies vanuit Nederland / België? 

In het geval dat je reis in Frankrijk door gaat maar je niet kan uitreizen vanwege een negatief reisadvies vanuit de Nederlandse of Belgische overheid voor de reisbestemming vergoeden we 100% van de betaalde reissom.

Voor meer informatie met betrekking tot de maatregelen in Frankrijk verwijzen we je door naar: https://www.diplomatie.gouv.fr/en/coming-to-france/coronavirus-advice-for-foreign-nationals-in-france/

Veelgestelde vragen

Indien je, zonder dat er een negatief reisadvies geldt, wilt annuleren gelden de normale annuleringsvoorwaarden zoals te zien in onze algemene voorwaarden .

Indien de reis vanuit Frankrijk door gaat en wij niet mogen uitreizen naar Frankrijk krijg je 100% van de reissom terug. Indien UCPA de reis annuleert zullen we je z.s.m. op de hoogte brengen en 100% van de reissom terugstorten.

Dit betekent dat je in contact bent geweest met iemand die het COVID-19 virus heeft of dat je zelf klachten hebt. Er zijn dan normale annuleringsvoorwaarden van toepassing die doorgaans onder je reis- & annuleringsverzekering vallen.

Je kunt er ook voor kiezen om je boeking te verplaatsen naar een andere datum. Ook dit gaat geheel kosteloos. Als je een duurdere week of reis kiest dan dien je bij te betalen, als je een goedkopere week of reis kiest dan krijg je het verschil teruggestort.

We staan voor je klaar voor aanvullende vragen. Benader ons via de live-chat, messenger of bel 0850605434 of mail info@ucpa.nl.